Livrarea Produselor

Livrarea produselor se face prin curier rapid GLS România:

   • Cost transport începând de la 12,90 Lei oriunde in România.
   • Metoda de plată ramburs presupune un cost suplimentar de 4,90 Lei pentru procesarea plății la livrare. Plata cu cardul nu presupune niciun cost suplimentar.
   • Timp de livrare 24-48 ore de la confirmarea comenzii (exceptând zilele nelucrătoare de sâmbătă și duminică, precum și sărbătorile legale).
   • În cazul produselor importate direct de RGB International Kft. și care nu se află în stoc, termenul de livrare se poate prelungi cu până la 20 zile lucrătoare.
   • Livrarea se face la domiciliu sau Lockere GLS.

Costul transportului coletelor începând de la 12,90 RON oriunde în România. Costul de transport se calculează la finalizarea comenzii.

Livrare la Locker GLS: 12,90 Lei (Doar prin modalitate de plată: Online cu card la finalizarea comenzii)
Livrare la domiciliu: 18,90 Lei (Cu modaliate de plată: Online cu card la finalizarea comenzii)
Livrare la domiciliu: 23,80 Lei (Cu modalitate de plată: Ramburs la curier în numerar, aici este adăugat o taxa de cost ramburs 4,90 Lei)
La produsele marcat ”Colet XXL” se adaugă o taxă în plus de 15 Lei.

Plata Produselor

Plata se poate face:

   • la primirea coletului, doar în numerar!
   • Online, cu cardul, prin aplicația Stripe, cu orice card MasterCard, Maestro, Visa sau American Express

Dacă observați la preluarea coletului că este deteriorat vă-rugăm solicitați curierului întocmirea unui proces verbal în care să consemnați starea coletului livrat.

×
Dragi Clienți! Cu ocazia Sărbătorilor de Paști, compania noastră va fi închisă în perioada 01 - 06 Mai. Comenzile vor fi procesate începând cu data de 07 Mai. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim Sărbători Fericite!
00 zi 00 ore 00 min 00 sec