Îți face plăcere să vezi grădina aranjată? Furtunurile uzate, lămpile solare pâlpâitoare, mobilierul de grădină cu picioare rupte …. Grădina este plină de jucării de care s-au plictisit de mult cei mici? Dacă aceste lucruri îți sunt familiare, asigură-te că verifici ideile noastre, deoarece aici vei găsi tot ce ai avea nevoie pentru a-ți face grădina mai modernă și confortabilă.

  • Mănuși de Grădină cu Gheare
    Cu siguranță vei avea nevoie de mănuși pentru plantarea florilor, astfel încât să nu te murdărești sau să te rănești la mâini când ai de-a face cu o plantă mai înțepătoare. Mănușa de grădină cu gheare este recomandată pentru a evita astfel de situații, deoarece datorită materialului cu siguranță nu îți vei răni sau contamina mâinile iar datorită designului practic al ghearelor, poți pregăti patul de flori mai simplu ca niciodată.

Ați citit aceste conținuturi în post

Furtun De Udat Pentru Gradina
De la 19,90 lei
Chiar cu -46%
De la 12,90 lei

Acest furtun de udat pentru grădină îți permite irigarea zonei dorite (gazon, zonă îngustă). Echipat cu un capăt de conectare rapidă. Irigare convenabilă, datorită tehnologiei de stropire. Ideal pentru udarea zonelor înguste de grădină.

Balansoar 178 x 106 cm
479,00 lei
-10%
429,00 lei

Relaxare în grădină sau pe terasă? Obține acest balansoar și trage un pui de somn în aer liber! :) Acest balansoar garantat te va ajuta să te relaxezi. Alegere perfectă pentru curte, terase mai mari sau grădină.

Sistem Racire Cu Ceata
47,90 lei
-12%
41,90 lei

Cu ajutorul acestui sistem de răcire se poate scade temperatura în zilele călduroase! Produce o perdea și are un consum de apă foarte redus! Odată cu scăderea temperaturii se vor elimina praful și insectele! Cu acest sistem o să vă bucurați de timpul petrecut pe ter...

×
Dragi Clienți! Cu ocazia Sărbătorilor de Paști, compania noastră va fi închisă în perioada 29 Martie-01 Aprilie. Comenzile vor fi procesate începând cu data de 02 Aprilie. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim Sărbători Fericite!
00 zi 00 ore 00 min 00 sec