Spune adio tânțarilor!

Ador primăvara, vara este anotimpul meu preferat. De îndată ce temperatura de afară este stabilă în jurul valorii de 20+ ° C, sunt cea mai fericită persoană din lume, dar de îndată ce întâlnesc primul țânțar al anului, îmi și trece buna dispoziție. Urăsc țânțarii! Bâzâie, nu mă lasă să dorm, mă mușcă, provoacă răni dureroase cu mâncărimi constante și se poate citi din ce în ce mai multe locuri că noi țânțari, chiar și cei care răspândesc boli periculoase, ar fi apărut în România.

Le U-R-Ă-S-C!😡
Dacă și tu simți la fel, ești în cel mai bun loc! 😉

Acum îți arăt 9 produse superbe, care te vor ajuta să uiți de bâzâiturile și mușcăturile de țânțari! 😎👌

Brățară Anti-Țânțari

Dacă aveți un program în aer liber, o excursie, în loc să vă pulverizați pielea cu spray-uri periculoase și teribil de mirositoare, alege puterea naturii! Această brățară anti-țânțari cu uleiuri esențiale va ține țânțarii departe de tine! Nu conține substanțe chimice periculoase, așa că este o alege perfectă și pentru copii (de la vârsta de 3 ani)!

Bratara Anti-Tantari

Soluție veselă, colorată, confortabilă, sigură și eficientă împotriva țânțarilor!

Spre magazin! 🚀🛒

Brățară cu ultrasunete împotriva țânțarilor

Această brățară cu ultrasunete împotriva țânțarilor este asemănătoare ca aspect cu brățara anterioară, dar funcționează complet diferit. Această brățară folosește ultrasunete pentru a menține aceste insecte enervante departe și te ajută să petreci timp în aer liber fără mușcături de țânțari! Datorită designului practic, poate fi folosit de nenumărate ori, deoarece poate fi reîncărcat. Confortabil de purtat, rezistent la apă și durabil.

Bratara cu ultrasunete impotriva tantarilor

Uită de substanțele chimice! Folosește această brățară cu ultrasunete împotriva țânțarilor, care crea un strat impenetrabil în jurul tău și nici măcar nu vei vedea țânțari! Alegere perfectă pentru excursii și programe în aer liber!

Spre magazin! 🚀🛒

 

Perdea magnetică împotriva insectelor

Insectele enervante nu vor mai avea acces în interiorul casei tale! Această perdea magnetică împotriva insectelor, ține țânțarii, muștele, viespile și alte insecte afară! Datorită designului practic, nu trebuie să te deranjezi cu deschiderea sau închiderea perdelei!

Perdea magnetica impotriva insectelor

Permite accesul aerului proaspăt și a luminii, nu și a insectelor! Ține insectele afară fără substanțe chimice.

Spre magazin! 🚀🛒

 

Plasă autoadezivă de țânțari cu fermoar

Această plasă de țânțari care poate fi fixată pe fereastră nu este o piesă obișnuită, deoarece are un fermoar, care te poate ajuta de exemplu când uzi plantele! Este autoadeziv, așa că este incredibil de simplu de aplicat!

Plasa autoadeziva de tantari cu fermoar

Poți uita de insectele și gândacii care se strecoară pe geam dacă obții această plasă autoadezivă de țânțari cu fermoar!

Spre magazin! 🚀🛒

 

Capcană cu vacuum anti-țânțari

Capcana cu vacuum anti-țânțari te poate ajuta să scapi cu ușurință de insectele mici și iritante! Lumina specială UV care atrage țânțarii și ventilatorul de aspirare de mare putere lucrează împreună pentru a prinde toți țânțarii din încăpere. Cele 4 lumini LED UV ale dispozitivului (360 – 400 nm) atrag țânțarii către capcană ca un magnet! Iar ventilatorul de aspirație performant trage țânțarii în rezervor în cel mai scurt timp posibil!

Capcana cu vacuum anti tantari

Simplu de transportat, design practic! Îl recomand în principal pentru interior, dar poate fi folosit și în aer liber! Extrem de silențios, astfel încât să nu te deranjeze în timp ce te odihnești sau dormi!

Spre magazin! 🚀🛒

Capcană electrică pentru țânțari

Această capcană electrică pentru țânțari este super eficientă și, de asemenea, spectaculoasă datorită designului său! Lumina UV atrage țânțarii la capcană, după care ventilatorul de mare putere îi aspiră! Soluție eficientă fără substanțe chimice atât în interior, cât și în exterior!

Capcana electrica pentru tantari

Tehnică de eliminare a țânțarilor în formă fizică. Complet sigur pentru oameni și animale de companie! Fără zgomot static, substanțe chimice sau substanțe radiante! Poate fi folosit ziua și noaptea!

Spre magazin! 🚀🛒

Capcană de masă anti-insecte

Această capcană practică UV anti-insecte te scapă de gândacii enervanți! Funcționarea sa este extrem de simplă! Insectele cu aripi enervante (cum ar fi țânțarii) și muștele mici sunt atrase de lumina ultravioletă. În drumul spre sursa de lumină, ei zboară către electrodul viu și acesta îl ucide instant, nedureros și igienic.

Capcana de masa anti tantari

Relaxează-te în aer liber fără gândaci!

Spre magazin! 🚀🛒

 

Lampă electrică împotriva țânțarilor

Această lampă electrică împotriva țânțarilor te scapă de insectele enervante! Cu ajutorul lămpii electrice, te poți bucura de programe în aer liber și te poți relaxa pe terasă sau balcon fără bâzâitul enervant a țânțarilor!

Lampa electrica impotriva tantarilor

Scapă de insecte într-un mod eficient și rapid cu ajutorul lămpii electrice împotriva țânțarilor!

Spre magazin! 🚀🛒

 

Lampă de tavan anti țânțari

Grătar, conversații de noapte pe terasă? De acum înainte, nimeni nu va fi deranjat de insecte enervante! Lampa de tavan anti țânțari are o lumină puternică de 800 lm și 3 setări de iluminare: lumină caldă LED, lumină UV albă și lumină UV mov. Luminile LED și UV pot fi utilizate separat sau împreună pentru a ține departe insectele, astfel încât să nu îți strice seara!

Lampa de tavan anti tantari

Această lampă de tavan anti țânțari poate salva evenimentele și programele în aer liber!

Spre magazin! 🚀🛒

Spune adio tânțarilor!

Ați citit aceste conținuturi în post

Bratara Anti-Tantari
23,90 lei
-50%
11,90 lei

Nu suporți țânțarii în jurul tău? Nu mai trebuie să vă faceți griji dacă purtați o Brățară Anti-Țânțari! Această brățară este, de asemenea, eficientă împotriva țânțarilor și insectelor! Mirosul său respinge insectele! Uitați de mușcăturile de țânțari!

Perdea Magnetica Impotriva Insectelor
De la 47,90 lei
Chiar cu -52%
De la 22,90 lei

Dacă te deranjează muștele, țânțarii, viespile și alte insecte, această plasă de țânțari autoadeziv cu fermoar a fost inventat pentru tine! Nu cheltui sume imense pentru insecticide; această plasă de insecte oferă o soluție eficientă a problemei pe termen lung. Nu lasă ins...

Capcana de Masa Anti-Insecte
79,90 lei
-57%
33,90 lei

Capcană anti-insecte UV de masă cu alimentare dublă. Insectele cum ar fi țânțarii și muștele mici sunt atrase de lumina UV. Imediat ce ating sursa de lumină, zburând în electrodul viu, sunt distruse instant, fără durere și igienic. Poate fi utilizat și cu cablul USB...

Lampa Electrica Impotriva Tantarilor
49,90 lei
-42%
28,90 lei

Îți place să-ți petreci timpul în aer liber, dar țânțarii și alte insecte enervante îți deranjează liniștea și relaxarea? Scapă de ele într-un mod eficient și rapid, cu ajutorul lămpii electrice împotriva țânțarilor! Principiul funcționării este extrem de simplu! Insectele...

Lampa de Tavan Anti Tantari
153,00 lei
-23%
117,00 lei

Lampa specială de tavan multifuncțională împotriva țânțarilor oferă multe posibilități! Eficient în respingerea și păstrarea insectelor departe fără substanțe chimice. Are o lumină puternică de 800 lm și 3 setări de iluminare: lumină caldă cu LED, lumină UV albă și l...

×
Dragi Clienți! Cu ocazia Sărbătorilor de Paști, compania noastră va fi închisă în perioada 29 Martie-01 Aprilie. Comenzile vor fi procesate începând cu data de 02 Aprilie. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim Sărbători Fericite!
00 zi 00 ore 00 min 00 sec