Încălzește-ți casa cu noi!

❄ Pregătește-te cu noi pentru zilele mai reci! 

Cauți o aerotermă compactă, un convector sau radiator cu ulei? Te gândești să achiziționezi un radiator de perete? Ar fi util un corp de încălzire în baia rece și umedă? În oferta noastră poți găsi și alege dintre multe produse de încălzire!  Credem în calitate și prețuri accesibile, astfel încât să poți obține produsele noastre la un preț rezonabil, cu livrare rapidă! Iar dacă ai întrebări sau dorești să comanzi telefonic, nu ezita să contactezi serviciul nostru pentru clienți, colegii noștri vor fi încântați să vă ajute cu orice! Numărul nostru de telefon: +40 771 295 353 (De luni până vineri între orele 9:00 și 16:30) Adresa noastră de e-mail: [email protected]

Aruncă o privire asupra selecției noastre! 😊👇

Mini Aerotermă – 400W – LED

Mini Aeroterma – 400W – LED – Display LED – 230V – Negru

 

Cu această Mini aerotermă poți crea o căldură plăcută în cameră în doar câteva momente! Ia-l cu tine unde ai nevoie și bucură-te de căldura plăcută! Alegere ideală pentru camere mai mici, băi, eventual lângă canapea, în atelier sau garaj. Încălzește colțurile mai reci ale casei tale cu această Mini aerotermă portabilă!

Comandă AICI!

Aerotermă de perete cu ventilator

Aerotermă de perete cu ventilator

Aeroterma de perete cu ventilator este o soluție practică, modernă și atrăgătoare! Poate fi montat pe perete, așa că nu ocupă mult spațiu, deci este și o alegere bună pentru apartamentele mai mici! Poți alege între două trepte de încălzire: 1000 W sau 2000 W. Alte caracteristici utile includ un termostat electric, detectarea deschiderii ferestrelor și o opțiune de setare a programului săptămânal. Cu ajutorul telecomenzii, poți controla aeroterma simplu și convenabil de la distanță.

Comandă AICI!

Convector electric turbo – Home

Convector electric turbo - Home

Convectorul electric turbo Home este o alegere perfectă nu numai pentru acasă, ci și pentru case și cabane de weekend. Are 3 trepte de putere comutabile: 750 W, 1250 W și 2000 W. Convectorul de podea garantează o utilizare sigură, deoarece se oprește automat în caz de supraîncălzire.

Comandă AICI!

Uscător electric pentru prosoape

Uscător electric pentru prosoape

Nu se usucă prosoapele? Baie rece și umedă? Pereți mucegăiți? Acest uscător practic și electric pentru prosoape oferă o soluție la fiecare problemă menționată! Cu ajutorul uscătorului electric poți scurta timpul de uscare a prosoapelor și poți face căldură în baie! Are 5 bare de sprijin pentru potrivirea confortabilă a prosoapelor! Simplu de instalat!

Comandă AICI!

Uscător electric de rufe si prosoape

Uscator Electric de Rufe si Prosoape

Îți rămân hainele umede chiar și după mai multe zile după spălare? Nici nu știi unde să le pui la uscat, pe calorifer sau ușă? Obține acest super uscător electric de rufe și prosoape pentru a scurta timpul de uscare! Datorită uscării rapide, poți pune mai multe lucruri în același timp pe uscător. Gata cu problemele legate de uscarea hainelor spălate, așteptând câteva zile să se usuce complet!

Comandă AICI!

Radiator pentru terasa – 2000 W

Radiator pentru Terasa - 2000 W

Cu acest radiator practic pentru terasă care poate fi montat pe perete, poți bucura de posibilitățile oferite de terasă chiar și pe vremea mai rece! Datorită tehnologiei filamentelor de încălzire cu cuarț, acesta se încălzește rapid, astfel încât să te poți bucura de căldura radiantă aproape instant. Într-o zi ploioasă de toamnă sau iarnă, încălzește chiar și o terasă de dimensiuni medii (max. 20m²).

Comandă AICI!

Dacă nu ai găsit aici ceea ce cauți, click pe butonul de mai jos și alege cel care îți place cel mai mult!

Mă interesează și mai multe produse

Încălzește-ți casa cu noi!

Ați citit aceste conținuturi în post

Aeroterma de Perete cu Ventilator
319,00 lei
-29%
226,00 lei

Aeroterma de perete cu ventilator poate fi o soluție practică pentru orice apartament, dar și pentru case de vacanță sau cabane. Încălzește camera ușor și rapid. Poți alege între două trepte de încălzire: 1000 W sau 2000 W Utilizare sigură, deoarece se oprește automa...

Uscator Electric Pentru Prosoape
199,00 lei
-16%
167,00 lei

Prosoapele se uscă mai greu când e vremea mai răcoroasă? Poate că nu ai calorifer în baie? Uscătorul electric pentru prosoape îți rezolvă problema! Nu numai că usucă prosoapele mai repede, dar face și căldură în baie! Nu mai există prosoape umede! Comandă acum!

Uscator Electric de Rufe si Prosoape
340,00 lei
-12%
299,00 lei

Uscarea hainelor în apartament nu este o sarcină ușoară și poate dura câteva zile pentru ca acestea să se usuce complet. Mai mult, dacă hainele umede sunt lăsate prea mult timp pe uscător, acestea pot avea un miros extrem de neplăcut... Ai nevoie de o soluție rapidă? At...

Radiator pentru Terasa - 2000 W
199,00 lei
-7%
185,00 lei

Cu ajutorul radiatorului pentru terasă te poți bucura de posibilitățile oferite de terasă chiar și pe vremea mai rece! Într-o zi ploioasă de toamnă sau iarnă, încălzește chiar și o terasă de dimensiuni medii (max. 20m²). Datorită tehnologiei filamentelor de încălzire c...

Mini Aeroterma - 400W - LED - Display LED - 230V - Negru
125,00 lei
-14%
107,00 lei

Aerotermă compactă, dar puternică. Conectează-l la rețeaua electrică și te poți bucura de fluxul de aer cald și plăcut. Nu ai nevoie de prelungitoare și cabluri, așa că este extrem de convenabil de utilizat. Datorită mufei rotative, acesta poate fi amplasat atât în po...

×
Dragi Clienți! Cu ocazia Sărbătorilor de Paști, compania noastră va fi închisă în perioada 29 Martie-01 Aprilie. Comenzile vor fi procesate începând cu data de 02 Aprilie. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim Sărbători Fericite!
00 zi 00 ore 00 min 00 sec