Este incomod, strâns? Nu găsești dimensiunea perfectă? Cel mai bun moment al zilei este când ajungi acasă și poți în sfârșit să-ți dai jos sutienul? Sunt singurul care crede că sutienele sunt dispozitivele de tortură ale epocii moderne?

Aruncă sutienele incomode! 😎 ACUM este momentul să schimbați! 😉

Cunoaște acum cel mai confortabil sutien din viața ta! 😘

Sutienul ComfyBra, visul oricărei femei, a sosit!

Acest super sutien ține și modelează perfect, totul ca și cum nici nu l-ai purta! Datorită construcției sale fără cleme și bretele, oferă un confort nepământesc!

Perfect atât pentru sânii mai mici, cât și pentru cei mari! Materialul său este bine ventilat, deci este o alegere ideală pentru a dormi și a face sport pe lângă zilele lucrătoare!

Datorită designului său, se adaptează perfect corpului, nu se lasă, nu se oprește și nu strânge! Sutienul nu te modelează, tu modelezi sutienul! Și datorită potrivirii complete, rămâne neobservat chiar și sub haine mai strâmte!

ComfyBra Melltartó

Datorită designului fără cleme, nu este doar confortabilă, dar îl poți pune doar în căteva secunde, nu trebuie să suferi nici la prindere! Nu există nici bretele în el, ceea ce are nenumărate avantaje! Pe de o parte, este și mai confortabil, iar pe de altă parte, nu trebuie să-ți faci griji că sutienul tău se destramă prematur, deoarece bretetul va ieși! Partea din spate este mai groasă, așa că modelează și spatele super bine! Bucle mici care ies sub și deasupra sutienului? Cu ComfyBra, poți uita și tu de asta!

Recenziile clienților

ComfyBra Melltartó vélemény„Acest sutien este un vis! Este foarte confortabil și ține grozav!
A venit repede, serviciul pentru clienți a fost drăguț. O recomand!”

– Mariana

 

 

 

ComfyBra Melltartó vélemény„Sunt singurele sutiene pe care le port astăzi! Foarte, foarte confortabile!
Sunt extrem de mulțumit de el!”

– Ioana

 

 

 

ComfyBra Melltartó vélemény„Se potrivește perfect, sunt mulțumit de el. E și confortabil.
Dupa ce am testat primul pachet, am comandat altul! Mulțumiri”

– Adriana

 

 

 

Ia-ți propriul ComfyBra acum la REDUCERE!

În plus, acum poți avea 3 bucăți într-un singur pachet! 😉

 

Voi arunca o privire

Ați citit aceste conținuturi în post

Set Bustiere ComfyBra
75,90 lei
-23%
57,90 lei

Timpul sutienului tradițional sa încheiat! Bustiera ComfyBra a ajuns, e visul oricărei femei! Foarte confortabil de purtat, perfect se adaptează la corp, suport bun și fără inserții metalice enervante! Într-un set 3 bucăți în diferite culori.

×
Dragi Clienți! Cu ocazia Sărbătorilor de Paști, compania noastră va fi închisă în perioada 29 Martie-01 Aprilie. Comenzile vor fi procesate începând cu data de 02 Aprilie. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim Sărbători Fericite!
00 zi 00 ore 00 min 00 sec