MagicTape stă ferm la locul său!

Bună!

Recunosc, nu am mai avut niciodată un burghiu în mână… Dar de ce este asta o problemă? Sunt o fată de 22 de ani căreia îi place să-și decoreze camera și mi-ar plăcea mai ales să pun pe perete fotografiile făcute în vacanță!

Locuiesc singur într-un apartament, nu am unelte și nu există niciun bărbat lângă mine care să mă poată ajuta cu asta. În plus, așa cum am menționat deja, locuiesc într-o chirie și este puțin probabil ca proprietarul apartamentului să fie fericit să aibă o altă gaură urâtă în perete, deoarece următorul chiriaș s-ar putea să nu închirieze apartamentul din această cauză.

Deci găurirea nu este o soluție.

Dar atunci ce ar trebui să fac?

MagicTape

E mai bine să evit găuri de genul, nu?

 

Am urmărit o mulțime de videoclipuri pe internet despre cum să decorez camera cu imagini fără să găuresc peretele, dar toate mi s-au părut o soluție complicată și consumatoare de timp. Ca să nu mai spun că nu am talent pentru lucruri creative DIY (do it yourself) care sunt populare astăzi, deși ar arăta atât de bine!

După multe căutări de idei, am dat peste această bandă MagicTape pe piatapanda.ro, care este cu adevărat un MINUNE! Singurul meu regret este de ce nu l-am găsit mai devreme!

Acesta este un adeziv transparent, cu două fețe, care vă permite literalmente să lipiți cu ușurință aproape orice pe orice (lemn, plastic, sticlă, marmură etc.). Dacă aș vrea, aș putea chiar să lipesc un scaun de perete cu el, e atât de puternic.

Cand l-am încercat, rezultatul a fost extrem de convingător! Am pus doar o poză înrămată pe perete ca test. Și era stabil!

Mi-a fost puțin teamă că lipiciul va lăsa o urmă pe perete sau va smulge tencuiala, așa că am experimentat cu îndepărtarea benzii de lipici într-o zonă mică. Din fericire, chiar nu a mai rămas lipici pe perete și chiar și vopseaua de perete a rămas pe loc!

Am pus câteva poze pe perete, apoi mi-a venit gândul ca o scânteie divină că aș putea afișa niște forme. Tocmai am luat banda adezivă și am lipit o bandă subțire pe spatele imaginilor, iar rezultatul final vorbește de la sine:

MagicTape

Rezultatul final

 

Ceea ce a fost nou pentru mine a fost că acest lipici este rezistent la apă, ceea ce înseamnă că datorită materialului siliconic îl pot refolosi chiar și după ce l-am îndepărtat. Design cu adevărat practic și rentabil!

De asemenea, a fost foarte ușor de tăiat la dimensiune, nu au fost necesare unelte speciale, doar o pereche de foarfece ascuțite. Poate ușura situația femeilor fără experiență în diy!

Dar mai departe, cred că acest lipici nu ar trebui să lipsească în nicio gospodărie!

 

MagicTape

Într-un cuvânt, pot recomanda această bandă adezivă MagicTape oricui dorește să rezolve rapid și ușor problema amplasării obiectelor. Fie că este vorba de bucătărie, baie, garaj sau tablou de bord al mașinii, acesta va rămâne în picioare!

– Un nou fan PiataPanda

 

Dacă sunteți interesat și dvs. MagicTape – Banda Adeziva Ultra Puternica, o puteți obține AICI!

Ați citit aceste conținuturi în post

MagicTape - Banda Adeziva Ultra Puternica
De la 23,90 lei
Chiar cu -53%
De la 13,90 lei

De ce să distrugi pereții casei tale cu găuri urâte atunci când vrei doar să pui o poză sau alt obiect pe perete? 🤔 De ce să găuriți dacă se poate si lipi? Cu MagicTape - Bandă Adezivă Ultra Puternică puteți lipi orice lucru pe perete sau pe orice altă suprafață dură î...

×
Dragi Clienți! Cu ocazia Sărbătorilor de Paști, compania noastră va fi închisă în perioada 29 Martie-01 Aprilie. Comenzile vor fi procesate începând cu data de 02 Aprilie. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim Sărbători Fericite!
00 zi 00 ore 00 min 00 sec