Dureri de gât, tuse, alergii?
Există o soluție!

Dureri de gât, tuse, sângerări nazale, simptome alergice. Te afectează vreuna dintre ele?
Aceste simptome dureroase sunt de obicei cauzate de praf, murdărie și polen din aer, provocându-ne multă suferință.

Deși există nenumărate medicamente, preparate și practici la domiciliu pentru aceste probleme, acestea servesc de obicei la ameliorarea simptomelor. Ce ai spune dacă ți-aș spune că există un dispozitiv fantastic care nu ameliorează un simptom, ci elimină cauza problemei?

AICI este soluția!

Purificatorul Aer Cu Filtru Breeze HEPA este garantat un mare ajutor în atenuarea și eliminarea problemelor!

Acest purificator de aer inovator cu filtre avansate poate elimina 99,97% din poluanții din aer, așa că vă ajută să depășiți disconfortul! Odată cu utilizarea lui, aerul devine mai curat, substanțele iritante dispar, astfel că problema dispare, simptomele dispar. În plus, aerul curat, filtrat are nenumarate alte efecte benefice, de exemplu, are un efect benefic asupra stării de spirit și a stării de bine.

Datorită designului său compact, modern, se potrivește perfect în orice mediu! Lucrează liniștit și discret, vocea lui cu siguranță nu te va deranja! Utilizarea cronometrului este și mai convenabilă!

Purificatorul de aer cu filtru HEPA Breeze este foarte eficient, deoarece este echipat cu un prefiltru, un filtru HEPA de înaltă eficiență și un filtru de cărbune activ. Este capabil să elimine alergenii, polenii, praful și particulele în suspensie și, de asemenea, absorbă formaldehida, benzenul, xilenul, TVOC și alte gaze nocive și mirosuri neplăcute din particulele de aer. Are, de asemenea, o lampă UV încorporată, care poate distruge bacteriile, acarienii, virușii și ciupercile, iar datorită tehnologiei sale cu ioni negativi, îndepărtează cu ușurință praful și particulele de fum încărcate pozitiv.

Cui este recomandat purificatorul de aer cu filtru Breeze HEPA?

  • Persoanelor care suferă de boli respiratorii li se recomandă cu siguranță să cumpere un purificator de aer. Un astfel de aparat minune este un accesoriu indispensabil persoanelor cu alergii și astm!
  • Dacă vă este uscat gâtul mai multe ori, tușiți, vă curge constant nasul sau chiar sângerează, atunci se recomandă insistent să folosiți purificatorul de aer cu filtru Breeze HEPA.
  • Oameniilor, care locuiesc în orașe respiră în medie mult mai mulți poluanți decât oamenii care trăiesc în localități mai mici. Se spune că cei care locuiesc în oraș pentru o perioadă lungă de timp au practic aceiași plămâni de parcă ar fi fumat tot timpul. Mașinile și fabricile nu ne cruță, așa că dacă locuiți într-un oraș sau lângă o fabrică mare, puteți beneficia foarte mult de purificatorul de aer cu filtru Breeze HEPA!
  • Purificatorul de aer cu filtru Breeze HEPA este o alegere deosebit de bună și pentru camere de copii, întrucăt sănătatea celor mici și crearea condițiilor potrivite pentru aceștia – inclusiv aerul – sunt cele mai importante! Scamele uzate sunt un teren favorabil pentru bacterii, dar lampa UV încorporată în purificatorul de aer Breeze protejează și împotriva lor!

 

Aruncă o privire mai atentă la Purificatorul De Aer cu Filtru Breeze HEPA!

MĂ UIT
×
Dragi Clienți! Cu ocazia Sărbătorilor de Paști, compania noastră va fi închisă în perioada 29 Martie-01 Aprilie. Comenzile vor fi procesate începând cu data de 02 Aprilie. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim Sărbători Fericite!
00 zi 00 ore 00 min 00 sec