Crăciunul se apropie, dar încă nu știi cu ce să-ți surprinzi persoanele vârstnice din familie? Cred că ai auzit de la ei de multe ori: „Nu cumpăra nimic!” sau „Nu am nevoie de nimic!”.

Nu-i crede! Cu siguranță sunt lucruri de care s-ar bucura, pur și simplu nu vor să-ți spună. Un lucru este sigur: cadoul pe care îl oferi ar trebui să fie util!

Uite, acum am să-ți arăt câteva super sfaturi cu care poți ușura viața de zi cu zi a celor vârstnici! Pentru că intenția, ajutorul și atenția sunt întotdeauna binevenite!

Încălțător de ciorapi

Bătrânețea este, din păcate, însoțită de o multitudine de simptome corporale tulburătoare, neplăcute. Mișcările nu mai sunt atât de rapide, durerile de spate și talie devin aproape permanente. Și aceste probleme pot face chiar și cele mai mici și simple mișcări, cum ar fi aplecarea, să meargă greu.

Dacă situația este familiară și există o persoană în vârstă în familia ta care se luptă cu aceste probleme, surprinde-l cu acest Încălțător de ciorapi! Acest accesoriu minunat a făcut deja viața mai ușoară pentru sute de mii de oameni!

Își pot pune șosetele în câteva secunde, dar cu cârligul din pachet, chiar se pot încălța și descălța cu ușurință! Este extrem de simplu de utilizat, un ajutor incredibil!

Incaltaror de ciorapi

Cu încălțătorul de ciorapi poți reface bucuria mișcării libere și independente!

ANUL ACESTA DĂRUIESC ÎNCĂLȚĂTORUL DE CIORAPI


Aparat auditiv invizibil

Dacă cunoști pe o persoană în vârstă care abia aude ceea ce îi spui sau abia aude televizorul, surprinde-l cu acest Aparat auditiv invizibil! Deși nu pare să fie un cadou tipic de Crăciun, poți fi sigur că îi va fi de mare ajutor!

Acest aparat micuț, stă în ureche neobservat și amplifică orice sunet! De acum înainte, cu siguranță te va înțelege din prima în timpul conversațiilor.

Aparat auditiv invizibil

Ușurează viața de zi cu zi persoanei dragi cu acest Aparat auditiv invizibil!

ANUL ACESTA DĂRUIESC APARATUL AUDITIV INVIZIBIL


Ciorapi compresivi cu fermoar

Picioare umflate? Dureri constante? Există o soluție!
Dacă ai o persoană dragă în vârstă care este chinuită de aceste probleme, surprinde-l cu acești Ciorapi compresivi cu fermoar practice și confortabile și pune capăt durerilor!

Ciorapii compresivi cu fermoar este ideal pentru atenuarea și eliminarea numeroaselor probleme.
Folosirea ciorapilor compresivi ajută la îmbunătățirea circulației sângelui, la prevenirea și tratarea retenției de apă și umflarea picioarelor. Purtarea ciorapilor compresivi este, de asemenea, recomandată pentru prevenirea și tratarea varicelor!

Ciorapi compresivi cu fermoar

Eliberează persoana iubită de dureri și disconfort cu acești Ciorapi compresivi cu fermoar!

ANUL ACESTA DĂRUIESC CIORAPI COMPRESIVI CU FERMOAR


Pernă cu masaj

Cu siguranță cunoști pe cineva din familia care se „plânge” de fiecare dată că îi doare tot corpul… Dacă persoana dragă suferă de dureri musculare, nu vei găsi un cadou mai bun decât o pernă cu masaj!

Cu această super pernă cu masaj, orice parte a corpului poate fi masată bine; poate fi folosit fie în poziție șezută, fie culcată! Cele 4 role de masaj încorporate ajută la relaxarea mușchilor și la vindecarea acestora; în plus, împrospătează mușchii obosiți, îmbunătățește circulația sângelui și ajută la un somn mai bun!

După cum poți vedea, masajul are o mulțime de efecte benefice de care acum îți persoana iubită se poate bucura cât de mult dorește!

Perna cu masaj

Dăruiește o experiență minunată de răsfăț, alege Perna cu masaj!

ANUL ACESTA DĂRUIESC PERNA CU MASAJ!


Mâner cu ventuze pentru baie

Alunecare, împiedicare, pierderea echilibrului! Toate pot provoca cu ușurință răni grave! Ți-e teamă că aceste lucruri s-are putea întâmpla rudelor tale în vârstă? Evită aceste situații! Oferă-le un cadou anul acesta un Mâner cu ventuze super puternică pentru baie! 

Cel mai mare avantaj al acestui mâner cu ventuze este că nu necesită montare, așa că nu trebuie găurit peretele sau nu este nevoie de un specialist pentru instalare. Datorită ventuzelor extra puternice, mânerul poate fi lipit stabil și în siguranță pe aproape orice suprafață.

Maner cu ventuze pentru baie

Să știi persoanele în vârstă în siguranță este foarte important! Accidentele sunt ușor de evitat cu acest mâner cu ventuze pentru baie!

ANUL ACESTA DĂRUIESC UN MÂNER CU VENTUZE PENTRU BAIE!

Ați citit aceste conținuturi în post

Aparat Auditiv Invizibil
70,90 lei
-29%
49,90 lei

Nu mai auzi totul la fel de clar ca pe vremuri? Întotdeauna trebuie să întrebi din nou pentru că nu ai auzit ce s-a spus?  Îmbunătățește-ți auzul cu ajutorul aparatului auditiv invizibil! Datorită acestui dispozitiv, auzul tău poate fi ca în tinerețe! Nu rata nimic import...

Ciorapi Compresivi Cu Fermoar
58,90 lei
Chiar cu -66%
De la 19,90 lei

Picioare umflate? Trăiești cu dureri constante? Folosește Ciorapi Compresivi Cu Fermoar și ia-ți adio de la durere! Stimulează circulația sângelui și reduce umflarea picioarelor. Ciorapii compresivi sunt ajutorul celor care se luptă cu insuficiența venoasă. În plus vă aju...

×
Dragi Clienți! Cu ocazia Sărbătorilor de Paști, compania noastră va fi închisă în perioada 29 Martie-01 Aprilie. Comenzile vor fi procesate începând cu data de 02 Aprilie. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim Sărbători Fericite!
00 zi 00 ore 00 min 00 sec