Ai o mică prințesă în familie? 👧 Adoră toate păpușile și zânele? Acum o să-ți arăt o jucărie grozavă care cu siguranță va deveni preferata fetiței, nu se va plictisi de ea și nu o va arunca după câteva zile! 😉

Fă cunoștință cu frumoasa Prințesă Zână Zburătoare pe care fiecare fetiță o iubește! 😍

Zâna Zburătoare

Această prințesă fabuloasă, pe lângă faptul că este uimitor de frumoasă, poate chiar să zboare! Când este pornit, aripile sale încep să se învârtească cu o viteză extraordinare, apoi îi dai drumul de picioare și zâna va zbura. Are un senzor în picior, așa că dacă bagi mâna sub zână, se va ridica din nou, așa că o poți ține în aer și o poți controla!

Zână zburătoare

Lasă-ți fetița să-și dezlănțuie imaginația! Lasă Zâna zburătoare să te zboare direct în țara zânelor! 😊 Este foarte simplu de controlat, așa că chiar și copiii mici se pot juca cu zâna!

Prințesa ta mică s-ar bucura de această zână zburătoare minunată? O poți obține acum la reducere!

Vezi AICI Zâna Zburătoare


O informație în plus: Atenție dacă aveți un șemineu! 😅

Semineu

Ați citit aceste conținuturi în post

Zana Zburatoare
59,90 lei

Zână zburătoare se va transforma în amica ta și te va distra ore întregi cu acrobațiile ei fermecătoare! Are o rochiță fermecată, dotată cu aripioare! Un cadou perfect pentru o fetiță! Controlezi Zâna așezând palma dedesubtul ei!

×
Dragi clienti! Va informam ca serviciul clienti nu functioneaza din cauza unor probleme tehnice! Va rugam sa reveniti mai tarziu sau sa ne lasati un mail pe [email protected]!
00 zi 00 ore 00 min 00 sec