Prosoape umede zile în șir? Miros neplăcut? Încerci să le usuci mai repede prin întinderea lor pe un radiator sau calorifer, dar așa nu se încălzește camera? Dacă cunoști aceste probleme, este timpul să obții un uscător de perete electric pentru prosoape ca să poți spune adio acestor probleme odată pentru totdeauna!

Acest super uscător electric pentru prosoape accelerează timpul de uscare a prosoapelor și, de asemenea, încălzește aerul din jur, astfel încât să poți face căldură în baie!

Are 5 tije de susținere, așa că prosoapele se potrivesc confortabil pe uscător.

Pe lângă uscarea rapidă, încălzește și prosoapele, așa că imediat ce ai ieșit de sub duș, te poți bucura de îmbrățișarea plăcută și caldă a prosopului tău!

Știai că acest uscător electric de prosoape poate fi benefic pentru sănătatea ta? Dacă te ștergi cu un prosop cald, poți evita răcelile; în plus, poți să-ți iei adio de la bacteriile care se pun pe prosoape umede dacă folosești acest uscător electric de prosoape!

Soluție economică, deci nu trebuie să îți faci griji cu privire la costuri suplimentare. Pe lângă sezonul rece, oprit îl poți folosi și vara pentru suportul prosoapelor.

 

 

 

RECENZII CLIENȚI

Mi se pare foarte practic. – Maria Gherman

Îl am și îmi place foarte mult. Prosoapele se usucă pe el într-un timp foarte scurt și imediat după ce am făcut baie, prosoapele sunt calde și la îndemână. Nu se mai simte acel miros tipic, de mucegai! Recomand cu încredere tuturor. – Elisabeta B.

Se usucă prosoapele foarte repete, foarte practic! Recomand tuturor. – Andreea

A venit timpul să îți echipezi baia cu acest uscător electric de prosoape și să uiți de problemele cauzate de prosoape umede!

      Comandă AICI!     

Ați citit aceste conținuturi în post

Uscator Electric Pentru Prosoape
199,00 lei
-16%
167,00 lei

Prosoapele se uscă mai greu când e vremea mai răcoroasă? Poate că nu ai calorifer în baie? Uscătorul electric pentru prosoape îți rezolvă problema! Nu numai că usucă prosoapele mai repede, dar face și căldură în baie! Nu mai există prosoape umede! Comandă acum!

×
Dragi Clienți! Cu ocazia Sărbătorilor de Paști, compania noastră va fi închisă în perioada 01 - 06 Mai. Comenzile vor fi procesate începând cu data de 07 Mai. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim Sărbători Fericite!
00 zi 00 ore 00 min 00 sec