Ești pe cale să zugrăvești, renovezi? Probabil că ți-a trecut prin minte să nu apelezi la un profesionist să-ți zugrăvească camerele, pentru că ai putea face și tu?

Sigur că poți!

Cu materialele și uneltele potrivite, poți vopsi aproape orice. Dar un lucru la care trebui să fii atent: ce trafalet folosești!

Poți găsi multe tipuri de trafaleți, dar dacă nu folosești unul potrivit, poți avea multe probleme în timpul lucrului. La ce mă refer?

Dificultatea de a aplica vopseaua pe perete, vopseaua picură în mod constant, nu ai acces la spațiile înguste sau înalte și lista continuă… După care, desigur, vine și cea mai enervantă sarcină, să cureți vopseaua picurată sau vărsată pe podea. Nici nu mai vrei să te gândești, nu-i așa?

Dar am un sfat bun! Dacă ești interesat, asigură-te că citești mai departe!

Simplifică procesul de zugrăvit și renovare cu Setul de trafaleți – Paint Roller Pro!

În acest set vei găsi tot ce ai avea nevoie în timpul vopsirii! Trafalet mic, trafalet mare, mâner extensibil, accesoriu special pentru colțuri, recipient pentru vopsea și tavă pentru vopsea.

De ce este acest set atât de super?

  • Pentru că, datorită designului cu umplere laterală, nu trebuie să fie scufundat în mod constant în vopsea, nu picură sau stropește. În acest fel, nu trebuie să îți faci griji cu privire la curățenie.
  • Dimensiunile mici și mari a rolelor îți oferă posibilitatea de a zugrăvi în mod specific, adaptat condițiilor de muncă.
  • Accesoriul special pentru colțuri ajută la zugrăvirea colțurilor, iar mânerul extensibil la locurile mai înalte, cum ar fi tavanul.
  • Trafaletul cu umplerea laterală îți permite să zugrăvești până la 25 m² de suprafață cu o singură umplere. Eficiență și performanță foarte mare!

Acum cunoști secretul zugrăvitului perfect! Simte-te liber să te implici în renovarea casei tale, aici vei găsi accesoriul potrivit pentru zugrăvit!

×
Dragi Clienți! Cu ocazia Sărbătorilor de Paști, compania noastră va fi închisă în perioada 29 Martie-01 Aprilie. Comenzile vor fi procesate începând cu data de 02 Aprilie. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim Sărbători Fericite!
00 zi 00 ore 00 min 00 sec